HELSINKI PÄIVÄ 7.10. 2017 | ANATUDE POP UP- MYYMÄLÄ + RUOKAA JA TURISMIA

Olen toimittajana Painovirheellä ja halusin tehdä jutun Anatude Pop Up- myymälästä (ja no muutenkin käydä siellä, koska no Antti 💁) Pääsin itse käymään siellä myymälän viimeisenä aukiolopäivänä 7.10.2017 ja sovimme samalla sopivasti treffit päiväksi lapsuuden ystävän kanssa, kun hän asustelee nykyään Helsingissä. Tässä linkki juttuun Painovirheen sivuille => http://www3.jkl.fi/blogit/painovirhe/?p=8605




Itsellä vierähti useampi tunti myymälässä, kun kuvasin ja odottelin kaveria.😁 Matkaan lähti myös Anatude- reppu ja kaksi julistetta. 😍






Tämän jälkeen siirryttiin jo kurnivin vatsoin kohti Kalliota ja Silvoplee- ravintolaa. Silvoplee ravintola on kasvisruokapaikka, jossa on Helsingin laajin valikoima, sekä 55% elävää ravintoa. Buffetissa on jopa 30 eri ruokalajia tarjolla. Ravintolassa käyttetyistä raaka-aineista 65% on luomua- riippuen saatavuudesta. Lisäksi he suosivat lähiruokaa, kauden satoa sekä reilun kaupan tuotteita. Ravintolassa toimii myös kahvila, joista 90% tuotteista on luomua ja kaikki valmistetaan paikan päällä. Tässä linkki ravintolan sivuille => https://silvoplee.fi/

Ravintolassa kerätään ensin haluamasi ruoat lautaselle, jonka jälkeen se punnitaan. Ruoan hinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon lappaat ruokaa lautasellesi. Mut tuntien tietysti söin taas silmillä ja kaikkea oli maistettava, jolloin se näkyi myös hinnassa. :D Annokseni maksoi suunnilleen 24e. Ruoka oli mielestäni hyvää, mutta osittain jäähtynyt. Otin lautaselle niiin kylmiä kuin lämpimiä ruokalajeja. Ruoka oli myös täyttävää, mutta itsellä tuli vatsa kipeäksi ärtyneen paksuolen omaavana. (kerron tästä aiheesta myöhemmin lisää). Suosittelen kyllä silti lämpimästi kokeilemaan paikkaa! :) Itse bongasin paikan tutun suosituksen perusteella ja halusin päästä kokeilemaan! :P



Tämän jälkeen suuntasimme jälkiruoalle Paulig Kulmaan. Paulig Kulmassa on painotettu myös puhtaisiin raaka- aineisiin ja suurin osa on myös luomua. Siellä on muun muuassa raakakkuja, raakajätelöitä, luomukahvia, luomuteetä ja muita superfoodeja ja smoothieita. Itse tilasin jonkun sitruksisen raakajuustokakun, mustikka raakajäätelön sekä Tomi Kokon ja Pure Heron yhdessä lanseeraaman rasvakahvin, Five Am Coffee. Suuntasinkin kahvilaan siksi, että halusin päästä testaamaan itse kahvilaa ja tuota nimenomaista kahvia. Tässä myös linkki kyseisen kahvilan sivuille => https://www.paulig.fi/kulma

Herkut olivat todella herkullisia, mutta kahvi ei ollut niin hyvää, kuin odotukset. Se oli jopa vähän jauhemaista. Suosittelen kuitenkin ihmeessä kokeilemaan. Itsekin olen tehnyt kyseisen miehen innoittamana omia versioita rasvakahvista kotona. Ne ovat kyllä olleet hyviä. :P Näistäkin herkuista sain valitettavasti vatsan kipeäksi tällä kertaa ja kahvia oli tuopillinen, joka ärsytti myös siksi enemmän. Mutta mun vatsa reagoi aina vähän eri tavalla eri päivinä. Olin päivän mittaan saanut niin paljon altisteitakin, niin tämäkin vaikutti asiaan. Jonain toisena päivänä vatsaan ei välttämättä sattuisi ollenkaan. Mutta ehdottomasti suosittelen tätäkin paikkaa kaikille! :) Tehdään yhdessä parempia, terveellisempiä ja ravintorikkaampia valintoja! Ja hei myös herkullisempia. ;) 


Tämän jälkeen kulutimme aikaa, ennen kuin bussini tuli ja samalla tietty vietimme laatuaikaa yhdessä. ❤️❤️           
En ollut tällaisena landelaisena (jyväskyläläisenä) aikaisemmin nähnyt Presidentinlinnaa, Tuomionnkirkkoa tai Eduskuntataloa, joten kävimme nämä kaikki katsastamassa läpi ja kuvailemassa. :D







Päivä oli kaikin puolin tapahtuma rikas ja mukava oireiluista ja tuulisesta koleasta, välillä sateisestakin säästä huolimatta. Ja seura tietty, mitä parhain.❤️ 

Onko teillä kokemuksia kyseisistä ravintolaista tai onko teillä heittää uutta koppia jostain varteenotettavasta paikasta? Saapi heittää kommentti kenttään! :)

Tässä vielä MY DAY- video päivästä Tube- kanavallani!⇓😊

Ei kommentteja